Rüyada vajına yalamak

Rüyada vajına yalamak rahat bir yaşama kavuşulacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok yorulacağına, insanlara öncülük edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vajına yalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada kadının avret yerini yalamak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın uzvu yalamak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet eder.

Rüyada eli yalamak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz yalamak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Rüyada makat yalamak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak gözünün de gönlünün de doyacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments