Rüyada bacak yalamak

Rüyada bacak yalamak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bacak yalamak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada bacak yalamak öz güven kazanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan yalamak işlerinde önemli adımlar atacağına, işlerin düzgün gideceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarını yalamak dualarından hayır görmeyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada vücut yalamak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dil yalamak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi organını yalamak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments