Rüyada eşini traş olurken görmek

Rüyada eşini traş olurken görmek hayır duaları alacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşini traş olurken gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, asık yüzlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada eşini traş olurken görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet eder.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada birini gelin olurken görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada birini traş olurken görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, zengin için yoksulluğa delalet eder.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek işlerine yeni işler katacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments