Rüyada birini traş olurken görmek

Rüyada birini traş olurken görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yardımcı olmayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini traş olurken gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini traş olurken görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek üzgün ve hasta olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments