Rüyada birini kürtaj olurken görmek

Rüyada birini kürtaj olurken görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kürtaj olurken gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek büyük bir aşk yaşayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj yaptırmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments