Rüyada birini gelin olurken görmek

Rüyada birini gelin olurken görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, mal edineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini gelin olurken gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada birini gelin olurken görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek bolluğun sürekli olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınav olurken kopya çekmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işaret eder.

Rüyada birini traş olurken görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendini sünnet olurken görmek işlerin aksayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada traş olurken görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada kendini traş olurken görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet eder.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments