Rüyada birinin alkol içtiğini görmek

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, belki ölümler görüleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada birinin alkol içtiğini gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada alkol içildiğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol içtiğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada alkol içen birini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada alkol içmemek rızkının azalacağına, helal rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkol şişesi görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada alkol satın almak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments