Rüyada eşin eski sevgilisini görmek

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir yandan cenaze olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada eşin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin eşini görmek başarılar elde edileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments