Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek üzüntünden sağlığından olacağına, mirasa, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok zor duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, keyifli hale geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına tabir olunur.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek istediği evde oturacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi eşiyle görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin eşini görmek dini inançların güçleneceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek muradına ereceğine, dünya mallarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek şifa bulacağına, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments