Rüyada sevgilinin eski eşini görmek

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski eşini gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek dertlerinin dermanını bulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, iyi halinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments