Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada eski sevgilinin eşini görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret eder.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments