Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek rakiplerini yeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayıflanacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına tabir olunur.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak başarılı adımlar atacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments