Rüyada düşmanla el sıkışmak

Rüyada düşmanla el sıkışmak kendi işinin sahibi olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada düşmanla el sıkışmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla el sıkışmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak kudret sahibi olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli sıkışmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada kızla el sıkışmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınla el sıkışmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada başbakan el sıkışmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments