Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, rahat şekilde geçineceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşamına bakacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Rüyada erkekle el sıkışmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak hayırlı bir terfi alınacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak parasız kalmaya, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalettir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments