Rüyada bir erkekle el sıkışmak

Rüyada bir erkekle el sıkışmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Rüyada erkekle el sıkışmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada müdürle el sıkışmak sorunların birbiri ardına geleceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle el sıkışmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments