Rüyada erkekle el sıkışmak

Rüyada erkekle el sıkışmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, huzura kavuşacağına, borçlanılacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına inanılır.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle el sıkışmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet eder.

Rüyada eli sıkışmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada biriyle el sıkışmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada başbakanla el sıkışmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments