Rüyada başbakanla el sıkışmak

Rüyada başbakanla el sıkışmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada başbakanla el sıkışmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan el sıkışmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el sıkıştığını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak işlerinin baltalanacağına, işte başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle el sıkışmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments