Rüyada erkek tarafından korkutulmak

Rüyada erkek tarafından korkutulmak iş hayatında kendi işini kuracağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak doğru yatırımlar yapacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak huzur ve kazanç getireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments