Rüyada cin tarafından korkutulmak

Rüyada cin tarafından korkutulmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada cin tarafından korkutulmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak güvenliğinden vazgeçeceğine, alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinden korkup dua okumak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada cinin korkuttuğunu görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak parasal sıkıntıların son bulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işarettir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak hikmete kavuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments