Rüyada birisi tarafından korkutulmak

Rüyada birisi tarafından korkutulmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hidayete ereceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada cin tarafından korkutulmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korkutulmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments