Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, aile hayatının bozulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak elindekileri de yitireceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada görünmeyen bir varlık görmek büyük rahatlık yaşanacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet eder.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görünmez varlık görmek faturalarını ödeyemez olacağına, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına yorulur.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlık hissetmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada görünmeyen varlıkları görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına inanılır.

Rüyada görünmez varlıklar görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ruyada bir varligin beni elktirik carpar gibi cartigini gormek. Ne anlama gelir