Rüyada bir adam tarafından korkutulmak

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada cin tarafından korkutulmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından korkutulmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments