Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada erkek çocuğunun düştüğünü görmek stres içinde günler geçireceğine, şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu düşürmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek kişinin başarılarının artacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu düştüğünü görmek rakiplerinin üzüleceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilan

Rüyamda iş yerindeyim yanımda müdürüm var birden hiç tanımadığım bir çocuk merdiven boşluğunda aşağı düşüyor ben hiç tepki vermiyorum müdürüm koşarak aşağı koşuyor sonra patronnum geliyorbir şeyler soruyr ben cevap veriyorum amasesim çıkmıyor

Gizem

Evde çocuklar oynarken balkondan çığlıklar gedi bir gitim oğlum balkondan düşmüş ağacın altından baygın yatıyordı kaldırmak istedim baygın bir şekilde kaldırma anne dedi ölüyor zannettim yetişin diye bağrırken uyandım

Gizem

Çok teşekkür ederim

sel

Merhaba, rüyamda anne kucağında ki bebek (erkek) yere düştü onu tutabilecekken tutamadım sonrasında onu kaldırdım ve annesine verdim. Sonra bebek tekrar düştü bu sefer hızlı bir şekilde düşmüştü onu tutumadım ve yerden kaldırdığımda kucağımda sakinleştirmeye çalıştım ancak canı yanmıştı ağlamaya devam ediyordu. Annesine verdim.

Zeynep

Ruyamda 4 yaşındaki oğlumun üst komşumun oğlu oynarken merdiven boşluğuna düşürmesi ve o anda uyanmam