Rüyada erkek bebek öpmek

Rüyada erkek bebek öpmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek öpmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek komşular tarafından kötülenileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada erkek bebeğini öpmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek öpmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada bebek öpmek koklamak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Rüyada bebeği öpmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada bebek öpmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments