Rüyada bebek öpmek koklamak

Rüyada bebek öpmek koklamak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada bebek öpmek koklamak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada bebek öpmek koklamak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bebek koklamak sevinileceğine, çok sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada bebeği öpmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, problemlere çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek kararlarına saygı duyulacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öpmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek öpmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük bebek öpmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments