Rüyada erkek bebek sevmek öpmek

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek öpmek sevmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek sevmek öpmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek çevresinin genişleyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek öpmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine yorulur.

Rüyada erkek bebeğini öpmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments