Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öpmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği olmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan yeni doğmuş bebek görmek ondan şifa göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments