Rüyada annesinin tırnağını kesmek

Rüyada annesinin tırnağını kesmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin tırnağını kesmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada el tırnağını kesmek çok büyük kazanç sağlanacağına, gergin olacağına delalet eder.

Rüyada camide tırnak kesmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek değer göreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kesmek ileriye gideceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments