Rüyada tırnak eti kesmek

Rüyada tırnak eti kesmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yağmur yağmamasına, yükseleceğine, atılım yapacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak eti kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada tırnak eti kesmek güzel günler yaşanacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada ölünün tırnak kesmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada el tırnağını kesmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kesmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı derin kesmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments