Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, birikiminin artacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Rüyada ayak tırnağının kesmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulur.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağı derinden kesmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla tırnak kesmek gönül kapılarını açacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Rüyada birinin tırnağını kesmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada annenin tırnağını kesmek elinin de bollaşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments