Rüyada gözlük seçmek

Rüyada gözlük seçmek mutluluk ve saadete, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük seçmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada gözlük seçmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun seçmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyans seçmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut seçmek dünyasının iyileşmesine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yol seçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada patlıcan seçmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada patates seçmek sürekli yerinde sayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin seçmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments