Rüyada küpe seçmek

Rüyada küpe seçmek birçok kişiye yardım edeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, başka alanlara yöneleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Rüyada küpe seçmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada küpe seçmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kavun seçmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada armut seçmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşarp seçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise seçmek işleri yoluna sokacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada altın seçmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Rüyada domates seçmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada patates seçmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments