Rüyada çiçek seçmek

Rüyada çiçek seçmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek seçmek gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada çiçek seçmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada nohut seçmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak seçmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet eder.

Rüyada yol seçmek çok büyük çaba sarfedeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erik seçmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada mezar yeri seçmek ticarette şansının yaver gideceğine, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşarp seçmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments