Rüyada oyuncak seçmek

Rüyada oyuncak seçmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bekar ise evleneceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak seçmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Rüyada oyuncak seçmek işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada boya seçmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işarettir.

Rüyada alyans seçmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin seçmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Rüyada domates seçmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada oda seçmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına inanılır.

Rüyada mısır seçmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz seçmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments