Rüyada annenin kucağına oturmak

Rüyada annenin kucağına oturmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, daha zengin hale geleceğine, bir beladan kurtulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine alamet eder.

Rüyada annenin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada annenin kucağına oturmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hep dua edeceğine inanılır.

Rüyada kucağına oturmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kucağına oturmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağa oturmak büyük işlerin ortaya konulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments