Rüyada birinin kucağına oturmak

Rüyada birinin kucağına oturmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazançların artacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada birinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek geleceğin güzel olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağına oturmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin kucağına oturmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak kalabalık günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada babanın kucağına oturmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments