Rüyada kucağına oturmak

Rüyada kucağına oturmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına tabir olunur.

Rüyada kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kucağına oturmak arzuların yerine geleceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağına oturmak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet etmektedir.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet eder.

Rüyada babanın kucağına oturmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments