Rüyada erkeğin kucağına oturmak

Rüyada erkeğin kucağına oturmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağa oturmak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kucağına oturmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kucağına oturmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments