Rüyada ölünün kucağına oturmak

Rüyada ölünün kucağına oturmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kazancın arttırılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ölünün kucağına oturmak yakında hedefine ulaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kucağına oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada annenin kucağına oturmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada babanın kucağına oturmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments