Rüyada elma kasası görmek

Rüyada elma kasası görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, refaha erişileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, kendisini çok yıpratacağına, iyileşme göstereceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Rüyada elma kasası gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalettir.

Rüyada kasalarla elma görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kasayla elma görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada kasada elma görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalettir.

Rüyada elma kasası görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Rüyada bir kasa elma görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kasa kasa elma görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Rüyada kasayla incir görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments