Rüyada kasada elma görmek

Rüyada kasada elma görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, güzel bir hayat süreceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Rüyada kasada elma gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada bir kasa elma görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kasalarla elma görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasada elma görmek başına uğursuz olayların geleceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kasayla elma görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada kasa kasa elma görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada elma kasası görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasayla balık almak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments