Rüyada kasalarla elma görmek

Rüyada kasalarla elma görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasalarla elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Rüyada kasalarla elma görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada kasa kasa elma görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada kasayla elma görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada elma kasası görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasada elma görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kasa elma görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir kasa para görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments