Rüyada kasayla incir görmek

Rüyada kasayla incir görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kötü günler yaşanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, tebrik edileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasayla incir gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada kasayla incir görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Rüyada plastik kasa görmek yaşamına bakacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bir kasa yumurta görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada para kasası görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisine uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada para dolu kasa görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada sebze kasası görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasada elma görmek hastalıklarının iyileşeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kasanın soyulduğunu görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments