Rüyada bir kasa elma görmek

Rüyada bir kasa elma görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada bir kasa elma gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kasa elma görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kasayla elma görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Rüyada elma kasası görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kasada elma görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kasa kasa elma görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kasalarla elma görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hoş muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada şifreli kasa görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments