Rüyada el bileğinde yara görmek

Rüyada el bileğinde yara görmek çalışmalarının artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada el bileğinde yara gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada el bileğinde yara görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işaret eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada el bileğini kesmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments