Rüyada ellerinin üstünde yürümek

Rüyada ellerinin üstünde yürümek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada elinin üstünde yürümek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada elleri üstünde yürümek kişinin geri planda kalacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ellerin üstünde yürümek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Rüyada halının üstünde yürümek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar üstünde yürümek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizinin üstünde yürümek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada çatı üstünde yürümek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments