Rüyada elinin üstünde yürümek

Rüyada elinin üstünde yürümek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada elleri üstünde yürümek zor günlerin geride kalacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerin üstünde yürümek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek bunun farkına varacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada elinin üstünde yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üstünde yürümek maddi konuda zayıflayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karların üstünde yürümek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Rüyada duvarın üstünde yürümek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ip üstünde yürümek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments