Rüyada dizinin üstünde yürümek

Rüyada dizinin üstünde yürümek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada dizinin üstünde yürümek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dizinde yatmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizinden yaralanmak her geçen gün başarılarının artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Rüyada dizine vurarak ağlamak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını dizine koymak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin dizine yatmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dizine yatmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada birinin dizinde ağlamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments