Rüyada ellerinin kınalı olduğunu görmek

Rüyada ellerinin kınalı olduğunu görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada ellerinin kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinde kına görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kendi eline kına yakmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada kına yakılmış el görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada ellerine kına yakmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele kına yakılmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinde kına görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments