Rüyada eli yara görmek

Rüyada eli yara görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eli yara gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Rüyada elleri yara görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada elinin içinde yara görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada elin üstünde yara görmek yeni bir başlangıç yapmaya, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada elinin yaralandığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gelişiminin hız kazanacağına inanılır.

Rüyada eli yara görmek başarı kazanılacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments